Dansk TMS Klinik udvider med ny afdeling i København

Dansk TMS klinik, specialister inden for transkranielmagnetisk stimulation (TMS) i Danmark, er stolte over, at vores banebrydende behandling af neuropsykiatriskelidelser fremover også tilbydes i København.

Siden etableringen i Aarhus har Dansk TMS Klinik været Danmarks første og førende udbyder af TMS behandling i privat regi. Med den nye klinik ønsker Dansk TMS Klinik at bringe deres avancerede behandlingstilbud tættere på patienterne i Region Hovedstaden og Region Sjælland. 

Dette skridt er bl.a. taget for at afkorte transporttiden for patienterne og for at give flere mulighed for at opleve fordelene ved TMS.

Hvad er TMS?

TMS (transkraniel magnetisk stimulation) er en ikke-invasiv behandlingsmetode, der bruger magnetiske felter til at stimulere nerveceller i hjernen. Behandlingen er internationalt anerkendt og godkendt til at behandle lidelser såsom depression, OCD (obsessiv-kompulsiv lidelse), og angst, der optræder som følgetilstand eller i komorbiditet med depression.

Behandlingsforløb hos Dansk TMS Klinik

Inden hver behandlingsstart hos Dansk TMS Klinik får alle patienter en indledende samtale med klinikkens neuropsykiater, Mahmoud Ashkanian, som er speciallæge og har en Ph.d. indenfor neurovidenskab..

TMS behandling hos Dansk TMS Klinik indebærer daglige sessioner, der strækker sig over flere uger. Hver session er skræddersyet til individuelt at imødekomme patientens specifikke behov og sundhedstilstand, hvilket sikrer den mest effektive og personlige behandling

TMS Klinikken i København

Med åbningen af den nye afdeling i København, ønsker Dansk TMS Klinik at fremme mental sundhed og velvære blandt endnu flere danskere. Ved at reducere rejsetiden og gøre behandlingerne mere tilgængelige, håber klinikken således at kunne hjælpe endnu flere patienter med at opnå bedring i deres livskvalitet gennem denne innovative behandlingsform.

For yderligere information om TMS behandling eller for at planlægge en konsultation, kontakt os gerne telefonisk, eller via formularen forneden.

Kontakt os

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Andre artikler