Om klinikken

Om Klinikken

Velkommen til vores specialiserede TMS-klinik. Dansk TMS Klinik har specialiseret sig inden for TMS behandling og har som den eneste private klinik i Danmark har vi tilbudt TMS siden 2014. Vores faciliteter strækker sig over to centrale placeringer i både Århus og København, hvilket gør os forholdsvis nemt tilgængelige for patienter fra hele landet.

Vores behandlingsteam består af erfarne fagfolk kun certificerede behandlere. Vi arbejder tæt sammen for at sikre, at hver patients behov bliver forstået og adresseret med den største omhu. For os er det ikke kun behandlingen, der er i fokus, men også patientens oplevelse. Det er vigtigt for os at hver enkelt patient er velinformeret og tryg fra starten af behandlingen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og støtte dig gennem din TMS behandling.

Mød vores behandlere

Klik på en valgfri profil for at læse mere om den pågældende behandler.

MAHMOUD ASHKANIAN

Direktør og klinikejer. 

Speciallæge i psykiatri, ph.d.

Venus Monjezi

Certificeret TMS operatør, audiologiassistent.

ÖZLEM MIHLADIZ ASHKANIAN

Social-og sundhedsassistent, certificeret TMS-behandler, NADA-behandler (øre-akupunktør) og uddannet zoneterapeut.

Kontakt os for mere information

Er du nysgerrig på, hvordan Transkraniel Magnetisk Stimulation kan gavne dig? Tøv ikke med at tage kontakt. Vi er her for at give dig den bedste vejledning og sørge for, at din behandling er skræddersyet til netop dine behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 40 93 33 eller e-mail kontakt@tmsklinik.dk. Ved telefonisk kontakt er det bedst at du sender en SMS med anmodning om opringning. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig på vej mod en bedre mental sundhed.

Kontakt os

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.